The Intimate Journey

Met Lisette en Melinde

Beleef een onvergetelijke ervaring, eentje die dagen, weken, jaren nog warme gedachtes zal oproepen als je er aan terug denkt.

Bedenk je in: vier zachte handen over je lijf die op ontdekkingstocht gaan, die jou willen ontdekken. Twee paar ogen die je sprankelend en liefdevol aankijken. Verlangend naar plezier, genot en vurige momenten. Lieve giecheltjes en lachjes die je oren vullen.

Laat je meeslepen door onze zachtheid. Laat je betoveren door onze speelsheid en vooral laat je verwennen door al onze authentieke oprechte verlangens om samen een intiem feestje te maken.

In other words, I want an erotic that demands space be made for honest bodies that like to also fuck.

~ Adrienne Maree Brown

Melinde Witkamp

In drie woorden: Enthousiast, speels, avontuurlijk.

Waar woorden wegvallen, weet Melinde te praten met haar handen. Verhalen te delen door hoe ze naar je kijkt. Ogen om in te verdrinken en lippen om alsmaar meer van te willen.

 

Ze is altijd in voor een nieuwe ontdekkingstocht en wilt niets liever dan dat we het alle naar ons zin hebben. 

Oh en wil je haar echt gelukkig maken? Stop haar in bad terwijl je haar aardbeien voert.

 

 

Lisette Mepschen

In drie woorden: Ontwapenend, sensueel en creatief.

In een samenzijn met Lisette is het alsof de buitenwereld verdwijnt. Samen ga je op in een beleving van genot.

Binnen no-time voel je je op je gemak en neemt ze je mee in haar plezier in de erotische verbinding. 

Ze vindt het heerlijk om te spelen en te plagen en wil niets liever dan authentiek genieten. 

 

 

 

 

For erotica is not a question only of what we do; it is a question of how acutely and fully we can feel in the doing ~ Audre Lorde

Wat je gaat ervaren..

Lisette en Melinde zullen je meenemen naar een nieuwe wereld vol zintuigelijke stimulatie. Met hun stoute blikken en sexy lichamen zien we jou graag genieten van een onvergetelijke date. Zowel Lisette als Melinde besteedden veel tijd aan zelfontwikkeling. En zeker op seksueel en sensueel gebied zijn we bekend met stromingen van Tantra, Wheel of Consent en meer. Waardoor we alles uit de kast kunnen halen om jou versteld te laten staan (of eigenlijk liggen).

Voor ons is het belangrijk dat één van ons je al een beetje kent. Dat betekent dat je minimaal 4 uur aan een date gehad moet hebben met eens van ons. Voor Lisette’s aanbod klik hier Voor Melinde’s aanbod klik hier. Dit doen wij zodat we onze date tijd optimaal kunnen benutten om echt geheel in de seksuele belevenis te zakken. Ook is het fijn een vertrouwelijke band te hebben met een van ons. Het vertrouwen vanuit beide kanten is voor ons belangrijk om onszelf ook veilig en vrij te voelen in de belevenis.

In 1 woord FANTASTISCH. Alles wat je beloofde maakte je ook waar. Bij jou is het heerlijk ontspannen en zalige seks. Voor mij is het duidelijk, ik wil alleen nog jou. 

Dirk, over zijn date met Lisette

Hartstikke bedankt voor de mooie avond gister. Weet niet wat mij overkomen is. Voel mij nog een beetje overdonderd wat er gebeurt is. Alsof ik een droom beleefde. Het knuffelen tegen elkaar aan liggen en zoenen. Plus dat ik in jou mooie ogen mocht kijken. De volgende keer doen we het dunnetjes over. Bedankt 

Klaas, over zijn date met Melinde

Alle praktische delen

Data

Lisette en Melinde hebben ruimte voor één Intimate Journey per kwartaal. Neem contact op voor de beschikbare data.

Tijdsduur

Voor het mooiste avontuur willen we 5 uur vurig plezier beleven. Dit is dan ook de vaste tijd van onze date. Dit is inclusief een zinnen prikkelende maaltijd (lunch of diner).

Tarieven

Voor €3999,- gaan we 5 uur lang op intieme reis met een maaltijd, hapjes en moctails. Inclusief reiskosten en locatie.

Locatie

Wij regelen een fijne plek in Nederland of België. Jij krijgt het adres toegestuurd van ons.