Veelgestelde vragen

De prijs van een afspraak is afhankelijk van de duur, de inhoud en de locatie van de afspraak. Op de pagina Tarieven vind je een overzicht van de mogelijkheden. Kom je er niet uit? Nodig me uit en geef daarin aan wat je graag zou willen afspreken.

Een afspraak maken we samen. De eerste zet is aan jou. Je kan mij laten weten dat je interesse hebt in een afspraak door mij uit te nodigen via dit formulier.

De data waarop ik beschikbaar ben heb ik bewust gekozen. Mocht het echt niet mogelijk zijn voor jou om op deze dagen af te spreken. Schroom dan niet om me toch uit te nodigen. Laat dan meteen weten, waarom het voor jou niet ander kan en het voor jou wèl kan.
Ik sta open voor afspraken met mensen vanaf 25 jaar. Verder vind ik het leuk om met een diversiteit een mensen te daten. Gender, oriëntatie of seksuele voorkeuren (of juist het onderzoeken daarvan) is allemaal welkom!
Jazeker! Nodig me uit en laat en laat me weten wat de plannen zijn!
Super leuk dat je met me wilt afspreken! Wil je echt met mij afspreken? Of ben je vooral opzoek naar mijn seksuele / intieme dienstverlening? Als het niet echt om mij gaat, ik ben een lijst aan het maken met andere aanbieders.

Wees galant
Het is een beetje voor de hand liggend, maar werkelijk de beste manier om alles uit onze date te halen. Hoe meer ik me op me gemak voel, hoe beter ik in staat ben om jou/jullie  een geweldige tijd te geven. Vriendelijkheid, hoffelijkheid en goede persoonlijke hygiëne.

Voor meer informatie over het juist wassen van een penis, kijk je hier: https://sense.info/nl/ontdek-je-lichaam/jongenslichaam/jezelf-verzorgen/je-penis-verzorgen

Fijne omgeving
Voor een goede vrijpartij is het belangrijk dat we goed kunnen ontspannen en ons vrij kunnen bewegen. Zorg daarom voor een schone en opgeruimde omgeving. Denk daarbij ook aan een aangename temperatuur. Met kleren aan is natuurlijk wat anders dan poedeltje naakt.

Als je het leuk vind kan je de ruimte sfeervol maken met gedimd licht/kaarsjes, een lekker geurtje en misschien zelfs een zwoel muziekje. Kies voor iets wat bij jou past!

Plan niet teveel op de dag zelf en probeer te ontspannen.

Op dit moment plan ik in Augustus mijn dates voor de maanden September , Oktober en November. In December heb ik een sabbatical gepland staan. Begin Januari zal ik waarschijnlijk gaan plannen voor Januari, Februari en Maart. Dat is dus aardig van te voren. Het kan zijn dat er tussendoor ruimte vrij komt. Je kan je hier aanmelden voor de update als je daarvan op de hoogte gehouden wilt worden.
Meestal iets waar ik me lekker in voel. Een leuk jurkje, of rokje. In de zomer vaak een open schoen en in de winter sneller laarsjes. Altijd wel vrouwelijk. Afhankelijk van onze klik en soort date kan ik ook een spannende outfit aandoen of meenemen.

Super lief! Dankjewel <3
Je maakt me altijd blij met boeken, planten, thee of een belevenis. Een deel van mijn verlang-boeken lijst houd ik bij via bol.com 
Qua planten ben ik een beginnend met mijn thuis-jungle. Ik drink voornamelijk kruidenthee, kook graag en qua belevenissen bedoel ik dingen als een workshop, voorstelling of tentoonstelling.

Nee, 2 uur is voor mij het absolute minimale. Ik vind het namelijk belangrijk om echt met jou samen te zijn. Een ervaring te beleven die het moment overstijgt.

In basis sta ik open voor:
(tong) zoenen,
Orale seks ontvangen
Orale seks geven (pijpen = met condoom)
Vaginale penetratie
Erotische massage (gevend en ontvangend)
Anaal gevend

Afhankelijk van onze relatie en het moment kan het ook zijn de volgende handelingen onder de mogelijkheden vallen:
Anaal ontvangend
Pijpen zonder condoom
Deeptroath
Bondage geven/ ontvangen
Spanking
BDSM (sub & dom)

Je kan via de bank of contant betalen. Voor afspraken kan ik een aanbetaling vragen. Deze verloopt altijd via de bank.